Referenssit

Amin Asikainenkin suosittelee Tähtikotien dynaamista ja iloista palvelua!

Kiitos Heidi! <3 Et tuottanut pettymystä. Ei tarvinnut odotella löytyisikö asunnolle ostajat. Edustavat kuvat, ammattitaito, tyyli ja lämpö… Tänään tehtiin kaupat ja tästä on hyvä jatkaa, Suosittelen!

Hanna-Maija Nikunen

Heidi Isohannin toiminta ja palvelu alkukesän 2013 vapaa-aika-asuntomme myynnissä oli loistava. Palvelun aktiivisuus ja asiantuntemus toteuttivat kaupan arvioidussa ajassa ja arvioituun hintaan, josta olemme erittäin tyytyväisiä. Voin suositella sinullekin.

Risto Pouttu

Epäilijöitä oli. Mutta Heidi ei epäillyt hetkeäkään. Kaksi viikkoa ja asunto oli myyty. Siitä hetkestä kun Heidi asuntooni astui olin luottavainen ja varma että asunto tulee myydyksi. Todellakin suosittelen Heidiä. Iso kiitos!

Jouko Rekilä

Heidin kanssa oli ehdottomasti ilo tehdä kauppoja, koska hän oli rehellinen, asiansa osaava ja rento. Ensiasunnon ostajalle kauppaan kuuluvat kiemurat eivät olleet selkeintä kauraa, mutta Heidiin pystyin luottamaan ja sain häneltä kaiken tarvitsemani tiedon selkeästi. Kaupanteko oli helppoa ja Heidi oli aidosti iloinen puolestani! 🙂

Suvi Rahkola

Heidi Isohanni toimi kiinteistövälittäjänämme kevät-kesällä 2014. Yhteistyömme sujui hienosti alusta loppuun asti. Olimme tyytyväisiä Heidin asioiden hoitoon. Esittelyt Heidi hoiti tyylikkäästi, aina iloisena ja positiivisena. Kiitos Heidi!

Seija ja Jussi Wirkkala

Voimme todellakin lämpimästi suositella Heidiä hoitamaan kiinteistökauppasi! Heidin asiakaspalvelu on ystävällistä, asiantuntevaa, tsemppaavaa ja hänen valoisa asenteensa tarttuu. Meidän molempien talot saatiin myytyä nopeassa tahdissa. Myynnin sai jättää hyvällä mielellä Heidille ja itse keskittyä arjen asioihin. Petri Törmälä ja Johanna Koivusaari

Heidi Isohanni hoiti erittäin hyvin omakotitalomme myynnin Kannuksessa ja paritalo-osakkeemme myynnin Kalajoella. Heidin palvelu oli erittäin asiantuntevaa ja hänen kanssaan oli yhteistyö helppoa ja mukavaa. Saimme myös mielestämme juuri oikeat kauppasummat kodeistamme. Voimme vilpittömästi suositella Heidin palveluita teille muillekin. Kiitos Heidi!

Pasi ja Iiris Koskinen

Iso kiitos ”SUPERTYTTÖ” aivan mahtavaa myynti/asiakaspalvelu työtä! Olemme saaneet ilolla antaa yhteystietojasi eteenpäin! Siinä missä teillä on kiinteistöä myynnissä tässä sinulle IHMINEN joka sen myy! Kiitos että saimme asioida kanssasi, vaikeuksiakin oli ei kylläkään meidän kummankaan aiheuttamia, mutta ammattitaidoillasi ja ihmisläheisyydelläsi niistäkin selvittiin. KIITOS Heidi odottelemme seuraavaa kauppaa kanssasi! Mahtavaa myyntiä

Rummakon rinssi ja rinsessa

”Omakotitaloni myynti tuli ajankohtaiseksi keväällä 2017. Tein toimeksiantosopimuksen perjantaina Heidin kanssa ja samalla kodistamme otettiin edustavia kuvia. Ostajat talolle löytyi jo sunnuntaina taloesittelyn jälkeen. Olin yllättynyt ja tyytyväinen. Sama tyytyväisyys jatkui koko prosessin läpi. Asiat etenivät mallikkaasti ja ripeästi Heidin johdolla ja hän informoi koko ajan missä ollaan menossa. Heidin iloinen ja positiivien asenne yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoon sai minut vakuuttuneeksi siitä, että voin todellakin suositella Heidiä hoitamaan kiinteistökauppasi! Arto Vilppola

Suosittelemme mielellämme Veikkoa ja Heidiä kiinteistömyyntiasioissa. Myydessämme asuntoa, jonka myynti toteutui 2017 kesällä, Veikon toimiessa asunnonesittelijänä ja -välittäjänä. Asunnon myynti oli helppoa ja vaivatonta. Olemme lopputulokseen tyytyväisiä.

Seppo ja Kaija

Olin tehnyt päätökseni suunnata Kalajoelle katsastamaan kesäpaikkoja, jonka olin päättänyt hankkia lähiaikoina. Kävin katsomassa erilaisia kohteita, mökeistä osakkeisiin, tontteja ja sain alkuvaiheessa myös henkilökohtaistakin palvelua välittäjiltä Valmiit kohteet eivät kuitenkaan täysin vastanneet odotuksiani. Kuulin v.2014 Kalajoella olevasta vapaa-ajanmessutapahtumasta ja pääsin näkemään tontit, joille mökit tulisivat sijoittumaan. Aurinkolammen tontti ihastutti jo ensisilmäyksellä ja niinpä pääsin tutustumaan myös Heidiin, jonka kiinteistönvälityksessä kohde oli myynnissä. Sain heti alusta alkaen erittäin hyvää palvelua, Heidi loi omalla valoisalla olemuksellaan heti lämpöisen tunnelman, asiainti hänen kanssaan oli vaivatonta ja tunnelma oli rento. Mielestäni se oli ehdoton vaatimus lähtötilanteeseen, olinhan tekemässä suurta ja tärkeää hankintaa. Luottamus rakentajaankin muotoutui heti hänen kauttaan enkä ole katunut päivääkään päätöstäni. Suosittelen Heidin palveluita lämpimästi.

Eija Naalisvaara